F.A.Q.s

Întrebări frecvente

Ce este Amazing by Mihaela Apetrei ?

La Studio AMazing by Apetrei Mihaela găsești tot ce este nevoie pentru un eveniment important din viața unei femei: rochii de închiriat și de vânzare, accesorii de nașă si de mirese: bijuterii, coroane, pantofi pe comandă personalizați, coafor, makeup, manichiură, cosmetică. Tot ce trebuie sa făci este sa vii la noi la Studio, iar de restul ne ocupam noi!

Cât costă o rochie de închiriat ?

Avem rochii de închiriat de la 100 lei pana la 1000 lei.
Prețul variază in funcție de model și de material.

Cum sunt curățate rochiile ?

Produsul va fi curățat profesional de către noi.

Tot ce trebuie să faci este să returnezi rochia în ziua specificată în contract alături de husă și umeraș.

Cât timp pot închiria produsele?

Fiecare închiriere are o perioadă standard de 4 zile, care poate fi prelungită (din motive întemeiate) stabilind de comun acord perioada.

Cu cât timp înainte pot închiria un produs?

Cu cât timp înainte pot închiria un produs?

Poti închiria rochia cu maxim 6 luni înainte de data evenimentului la care vrei să porti produsele. Sfatul nostru este sa vii cât mai din timp. Astfel, vei avea mai multe optiuni disponibile şi îti vei găsi mai uşor stilul dorit.

Este nevoie de programare pentru a viziona rochiile?

Pentru că am înțeles nevoile voastre, și nu vă puteți programa mereu din timp, ne-am gândit să vă primim tot timpul, însa clientele care îşi fac programare au prioritate.

Se pot modifica rochiile ?

Da. Dacă modelul permite și modificările nu sunt majore atunci confecționera noastră îți va lua măsurile pentru a avea rochia perfectă. În cazul în care este nevoie de prea multe modificări și nu se păstrează modelul inițial al rochiei, atunci se poate face doar dacă achiziționați rochia.