Despre

Studio AMazing by Apetrei Mihaela
Te asteptam la studio-ul AMazing by Apetrei Mihaela din Bucuresti pentru un look complet pentru orice eveniment important din viata ta!
Salon de infrumusetare: Oferim servicii de make-up, hairstyling, cosmetica, manichiura si pedichiura.
La noi poti gasi rochii AMazing de inchiriat sau cumparat, pantofi, accesorii, bijuterii, buchete de matase si buchete lumanari de matase.
Iti facem viata mai confortabila. Pur si simplu ia decizia de a nu mai cheltui timpul tau pretios si banii pe cautarea rochiilor si primeste accesul la colectia noastra de rochii AMazing by Apetrei Mihaela. Aici veti gasi atat rochii create de designeri cunoscuti, cat și rochii create de mine.
Noi suntem la fel ca si tine si asta ne ajuta sa te intelegem mai bine. La fel ca si tine, vrem sa aratam bine in orice situatie si in acelasi timp sa nu cheltuim multi bani, timp si nervi.
"Intr-o seara ma gandeam ce sa fac avand atatea rochii? Si atunci mi-a venit ideea asta sa deschid magazinul de inchiriat rochii." declara Apetrei Mihaela.
Cu ajutorul site-ului nu trebuie sa cumparati o rochie, ci sa o inchiriati atunci cand aveti nevoie. In acest fel, doamnele pot purta ceva nou la fiecare eveniment fara sa investeasca o avere.